lør. 19. jun.

|

København

Byvandring - Københavns Indre By i 1890'erne

En gentagelse af sidste sommers "Barrisons København"-byvandringer som tak for støtten ved afstemningen om Årets Historiske Bog. Vil du gerne med men kan ikke på de(t) udbudte tidspunkt(er), så send mig en besked, Så ser jeg, om ikke jeg kan få en ekstra tur ind.

Registration is Closed
See other events
Byvandring - Københavns Indre By i 1890'erne

Tid & sted

19. jun. 2021 14.00

København, 1360 København, Danmark

Om eventet

Det har været overvældende at mærke den store opbakning fra mit netværk under den seje, langtrukne afstemning om Årets Historiske Bog. Så mange har stemt, liket, delt, skrevet - det har næsten været "her i dit liv" at høre fra venner fra alle faser af mit liv - min familie, min skole- og studietid, mine ansættelser, historikere og museumsfolk, mine forskellige fodbold-, yoga-, danse- og spinninghold, mine naboer og alle de behandlere, der sørger for, at jeg ikke falder fra hinanden. 

Som tak for støtten vil jeg her i løbet af sommeren udbyde en række byvandringer for mine venner og kontakter - helt gratis (sidste år gjaldt bogen som billet). Der vil være mulighed for at komme med på "Barrisons København", hvis man ikke nåede det sidste år; og den vil blive fulgt af en helt ny tur fra Rådhuspladsen over forlystelseskvateret på Vesterbro til Frederiksberg - med stop ved Lona Barrisons ejendomme. Vi hopper på metroen og tager til Østerbro, hvor vi ser Gertrud Barrison boede og drev sin astrologi-virksomhed, inden vi slutter ved familegravmonumentet på Garnisons Kirkegård.

"Ups, jeg glemte at stemme!" eller "åh, nej jeg kom til at stemme på en af de andre bøger" tænker du måske. Skidt med det. En omvendt synder er altid velkommen - og skulle du have dårlig samvittighed, kan du altid købe en bog eller en omgang for at dulme den. 

Del denne begivenhed