top of page

lør. 19. jun.

|

København

Byvandring - Københavns Indre By i 1890'erne

En gentagelse af sidste sommers "Barrisons København"-byvandringer som tak for støtten ved afstemningen om Årets Historiske Bog. Vil du gerne med men kan ikke på de(t) udbudte tidspunkt(er), så send mig en besked, Så ser jeg, om ikke jeg kan få en ekstra tur ind.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Byvandring - Københavns Indre By i 1890'erne

Tid & sted

19. jun. 2021 14.00

København, 1360 København, Danmark

Om eventet

Det har været overvældende at mærke den store opbakning fra mit  netværk under den seje, langtrukne afstemning om Årets Historiske Bog.  Så mange har stemt, liket, delt, skrevet - det har næsten været "her i  dit liv" at høre fra venner fra alle faser af mit liv.

Som tak for støtten vil jeg her i løbet af sommeren udbyde et par byvandringer for mine venner og kontakter - helt gratis (sidste år  gjaldt bogen som billet). Der vil være mulighed for at komme med på  "Barrisons København", hvis man ikke nåede det sidste år; og den vil  blive fulgt af en helt ny tur fra Rådhuspladsen over  forlystelseskvateret på Vesterbro til Frederiksberg - med stop ved Lona  Barrisons ejendomme. Vi hopper på metroen og tager til Østerbro, hvor vi  ser Gertrud Barrison boede og drev sin astrologi-virksomhed, inden vi  slutter ved familegravmonumentet på Garnisons Kirkegård.

"Ups, jeg glemte at stemme!" eller "åh, nej jeg kom til at stemme på en af de andre bøger" tænker du måske. Skidt med det. Du skal være velkommen alligevel -  og skulle du have dårlig samvittighed, kan du altid købe en bog eller en  omgang for at dulme den :-)

Del denne begivenhed

bottom of page